2019-11-20
第一間喺香港開業嘅時侯已經好想試,一來聽聞美國當地都幾出名,再加埋咁搶眼嘅紅色裝修,相當有風味又有Style,到而家開分店終於都去試喇!未行到門口,離遠已經望到人龍,不過排隊過程都算快,排隊途中職員派定餐牌,可以睇定食咩。舖頭位於商場轉角,感覺都幾大同闊落,卡位、吧枱、普通座位,三款都有,可因應喜好同人數自己揾位。 雖然係擺到明食漢堡包,但款式就唔多,最主要分別在於單層同雙層,而配料就相對地較多選擇,汽水仲可以免費添飲。當然除左漢堡包之外,佢地都仲有外國人好鍾意食嘅熱狗,但似乎叫嘅人好似唔多,反而見到人人都有一兜仔花生,原來呢到有一大箱花生比人自己拎,都係唔收錢嘅。 睇餐牌就無發現佢地有做套餐,要逐樣叫,而且視察左其他人用餐之後,發現份量都幾足,所以我哋兩個女仔叫左一個burger,一個中薯條同一杯野飲share食。Burger可以自己揀配料,全部配料要晒叫”all the way”。呢到既包就用錫紙包住,保到温之餘,醬料同肉汁冇咁易比包裝紙吸走,感覺上個包熱辣辣亦濕濕地,食晒成個都唔會dry。 粗薯條,唔洗食空氣,茄汁芥辣出去自己拎,岩曬我呢d薯條茄汁怪。雖然食漢堡包要配汽水就係真嘅
Cheese burger
Chocolate milkshake