2023-09-27 97 瀏覽
今日約咗屋企人去食西餐近近地揀咗觀塘呢一間chef’s stage 之前都食過荃灣嗰間都幾好食印象中嗰一間冇呢啲特色飲品 所以就叫咗兩個試吓一杯紫薯鮮奶,一杯牛油果香蕉奶昔飲品都幾靚 🤣 可打下卡味道唔會太甜 我覺得幾好飲 不過飲到最後就小小膩前菜 芒果牛油果蟹肉他他上面有好多火箭菜😕 我麻麻火箭菜 不過個他他好食! 芒果小小酸 不過都係因為咁中和左牛油果嘅膩 配合埋蟹肉同沙津醬 啱啱好!小食 番薯條🍟 不過不失海鮮pizza有驚喜 餡料豐富個包好似係酸麵包底 個包好食 料又多 配合埋醬同上面topping 就💯 大蝦蕃茄意粉蝦係新鮮嘅個味就不過不失 仲發生咗個小插曲🤣🤣上面冷氣機滴水 滴中係意粉上面 同咗店員講佢就即刻幫我哋安排換 (ps 睇住佢係掉咗舊嗰碟嘅) 地點方便,野食幾好👍🏻最後有小驚喜 送咗張將軍澳chef’s stage $100 coupon 😝
今日約咗屋企人去食西餐

印象中嗰一間冇呢啲特色飲品 所以就叫咗兩個試吓
一杯紫薯鮮奶,一杯牛油果香蕉奶昔

飲品都幾靚 🤣 可打下卡

大蝦蕃茄意粉
蝦係新鮮嘅
個味就不過不失
仲發生咗個小插曲🤣🤣

地點方便,野食幾好👍🏻
2023-08-22