2022-01-04 41 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨Lockeroom Express (佐敦恒豐中心) -💛店如其名, Express! 五分鐘出餐💛有自助餐湯, 醬汁, 餐具, 所以免收加一, 勁抵💛地方好大, 坐得舒服過樓下food court好多, 仲要好食D抵食D🤭-🇳🇿🌿🥩🥔🍆🧅鐵板紐西蘭草飼肉眼扒 $128✨兩大塊肉眼扒五成熟; 少少筋肉質好腍又juicy冇雪味✨有茄子, 瓜, 薯角, 洋蔥同車厘茄做配菜, 全部都好熟好多汁, 仲要鐵板上熱辣辣好正✨自助區有幾款汁, 我地斯文D就用紙碗拎返去, 但我見到隔離枱成壺拎返去渣渣聲好鬼爽😂✨另外非鐵板仲有個草飼肉眼扒飯, 只係$88, 我估應該得一塊扒, 但都好抵呀!-☄️🦀🍄🥛🍝明太子藍蟹肉野菌忌廉汁天使麵 $78✨好耐冇食過天使麵喇! 除左扁意粉, 意粉, 長通粉同risotto仲有得揀天使麵!! 即揀! 好難得咁幼都可以整到咁彈牙✨明太子同藍蟹肉都係鋪面, 冇撈落成個粉, 但呢個價錢咁都合理既😁 同埋D麵好重忌廉味, 又有D菇唔會太寡✨D餸係凍, 但麵同汁都勁熱, 所以自己撈埋食就岩了!-🍳🐥鹹蛋黃雞翼 (四件) $40✨金黃色既鹹蛋黃包住飽滿既雞翼😍 咬開爆汁
👧🏻😋👅🍽✨
Lockeroom Express (佐敦恒豐中心)
💛店如其名, Express! 五分鐘出餐
💛有自助餐湯, 醬汁, 餐具, 所以免收加一, 勁抵
🇳🇿🌿🥩🥔🍆🧅
鐵板紐西蘭草飼肉眼扒 $128
✨兩大塊肉眼扒五成熟; 少少筋肉質好腍又juicy冇雪味

☄️🦀🍄🥛🍝
明太子藍蟹肉野菌忌廉汁天使麵 $78
✨D餸係凍, 但麵同汁都勁熱, 所以自己撈埋食就岩了!

🍳🐥
鹹蛋黃雞翼 (四件) $40
✨金黃色既鹹蛋黃包住飽滿既雞翼😍 咬開爆汁熱辣辣
✨多左D汁我仲用黎整鹹蛋黃薯角(來自鐵板肉眼扒) 🤣

🍹🍊🍎☕️
凍鮮水果紅茶 $33
✨完全冇加糖, 係茶既原味, 但茶底唔澀! 清甜係黎自新鮮既水果! 主要有橙同蘋果
✨都幾大杯, 好解渴!

🇮🇹🥛🍮
意式奶凍 (焦糖) $20
✨topping可揀幾款生果, 但我覺得都係清清地配焦糖就得, 但食落發現我錯了
✨原來連焦糖醬都可以唔加! 佢個奶凍勁勁勁勁正! 我唔記得左俾一個單頭影佢🥲
✨個奶滑到傻, 奶味好重, 入面好結實, 但又同時好Soft, 必點, 係必點! 🔥🔥🔥

免收加一服務費