Nonsense

餐廳: Nonsense
資訊:

2020-05-10 1816 瀏覽
開張五個月到宜家,我已經Encore 第四次,今次又轉左Menu啦,多咗好多款特色菜,名副其實嘅Nonsense得來,但有創意又好味!先介紹返啲新菜式有辣子魔鬼魚翼,我選大、中、小辣,今次我選擇小辣,真的吃不了辣又好想是的話,都可以order BB辣!最緊要食得開心!☺️辣子雞的朋友煮得入味又唔乾,愈食愈辣,好野味!蒜香煙肉薑蔥韓國生蠔有8隻生蠔,配菜多,生蠔嘅味道不算好濃,鮮味未夠出叻沙波士頓龍蝦尾炒意粉大大隻龍蝦尾,啖啖肉,叻沙味夠哂濃,掛滿每條意粉,都幾辣,仲有豆卜做伴碟,值得推介!黑毛豬肋肉日式煲仔飯豬肉粒夠霖,用黑椒炒出雜菇的清香,加上中間的流心蛋,非常正澳洲和牛封門柳!!霖到無朋友!!招牌菜式,鍾意食牛嘅朋友,一定要order!!Choose what you want!!師傅為我炮製嘅菠蘿椰子特飲!!Mango SmoothieGinger Apple少少薑味,有青蘋果的青香!
先介紹返啲新菜式

辣子魔鬼魚翼

蒜香煙肉薑蔥韓國生蠔
有8隻生蠔,配菜多,生蠔嘅味道不算好濃,鮮味未夠出

蒜香煙肉薑蔥韓國生蠔

叻沙波士頓龍蝦尾炒意粉

喇沙波士頓龍蝦尾味炒意粉

黑毛豬肋肉日式煲仔飯
豬肉粒夠霖,用黑椒炒出雜菇的清香,加上中間的流心蛋,非常正

澳洲和牛封門柳
!!霖到無朋友!!
招牌菜式,鍾意食牛嘅朋友,一定要order!!
燒澳洲和牛封門柳

Choose what you want!!
師傅為我炮製嘅菠蘿椰子特飲!!

菠蘿椰子特飲

Mango Smoothie

Mango  smoothie

Ginger Apple
少少薑味,有青蘋果的青香!

Ginger  Apple
2020-05-10