2022-07-26
無無無無無錯 事隔兩個星期 我又encore了🥳 因為對佢哋個雞煲真係念念不忘🥹真係很是期待♪(´ε` )!今日約咗另外兩位朋友一齊嚟食下 佢哋平時好嘴刁 但今次都有讚無彈😌 book左8點食dinner 坐足120分鐘 飲品櫃、雪糕、火鍋配料任食 埋單每人 $295 (已+10%) 真係好掋食🥹重慶麻辣雞煲🐔:一樣高水準✨啲雞肉勁嫩 食到最後都一樣滑 唔”鞋”口,花椒粒令成個煲都好惹味!後尾加小小湯落去淥牛肉,真係好味到暈🫠最中意座芫茜山,即刻昇華左成個雞煲haha想多口味啲嘅話 食完雞煲仲可以叫其他湯底 繼續烚下烚下❗️今日認真睇先知,原來淨係湯底都有14種選擇lol🙈 總結:下次再嚟過😜🌟 餐廳期間限定:每枱包一鍋燴牛尾煲1鍋🐮 中意食牛尾嘅朋友must try呀!!! 🌟
總結:下次再嚟過😜
🌟 餐廳期間限定:每枱包一鍋