2018-06-20 268 瀏覽
每次食放題都要食枝豆😂 瘋狂甘食 食左3輪,但呢間好似差少少鹽😕 如果落多少少鹽會好味好多🙈 我係重口味芥辣八瓜魚好正呀😍 簡直通曬五臟六腑😂 紫菜係即叫即整 😚甜蝦好新鮮 、三文魚、拖羅、吞拿魚都好新鮮!encore! 個灸燒蝦肉都好彈牙,絕非hea野☝🏼螺、蝦同長腳蟹係值回票價之選🤨 真係好抵食😢 火灸三文魚好似有少少細舊,但個蟹柳啖啖肉!佢地舊飯好細舊 唔會食壽司食飽個虎蝦刺身就不過不失啦,反而鐘意個配料 海藻酸酸甜甜幾開胃😂個霸皇蟹係超夠獲氣,好似大排檔食果d甘😂😂 如果有碗白飯可以當一餐板燒牛肉好入口即溶😍 將牛既味道同個口融為一體🙈 海膽手卷肥美鮮甜☺️總括來講,我真係講唔出有咩唔值 😅好好既服務態度 !上菜速度快 !refill野食都好爽手 !

芥辣八瓜魚好正呀😍 簡直通曬五臟六腑😂 紫菜係即叫即整 😚

螺、蝦同長腳蟹係值回票價之選🤨 真係好抵食😢

板燒牛肉好入口即溶😍 將牛既味道同個口融為一體🙈

海膽手卷肥美鮮甜☺️