2016-12-25
本人係 Red Mango 既忠實 fan 屎,相信亦係少數既 fan 屎,唔信?你得閒經過望下佢有幾多客就知道,可惜呢個聖誕夜佢令我傷透了心。話說早前本人見到 Red Mango 聖誕自助餐既廣告,又話有芝士火鍋,又勁多聖誕特色美食,好吸引呀,咁作為 fan 屎既我梗係 ja ja 林訂位啦。價錢雖然係平時既 double, 但有咁多聖誕菜色都係抵比既。去到食喇,咦?芝士火鍋呢,冇喎。又話有好多款湯既?點解又係平時既中西湯。對於我呢個成日黎食既 fan 屎黎講,根本所有野同閒日係冇分別! 我重複一次,係冇分別 arrrrrrrrrrrr 唯有睇到最有聖誕 feel 既係火雞卷,但唔講都唔覺喎,食埋都唔覺,我諗你叫佢龍肉卷我都吹你唔脹既。另外佢將 o的印哂聖誕公仔既紙插落o的奶凍度,嘩,真係好有聖誕氣氛呀,原來我比多一倍既錢使左向呢 o的 detail 位度,諗到果個簡直係天才啦。一路食一路望下附近既客,講都唔信,聖誕正日流流,o的客既數量係仲少過o的伙記。陰公豬。啱㗎喇,素食達人同 DJ 先生,keep 住呢 d 做生意既走精面態度,好快 Red Mango 就會前途似咁,祝你地好運
啱㗎喇,素食達人同 DJ 先生,keep 住呢 d 做生意既走精面態度,好快 Red Mango 就會前途似咁,祝你地好運啦。