(非會員)
我比既評價係超差law.....事發經過如下...因為當日我同我女朋友去食晚飯,一去度就有個侍應大聲叫我地出返去排遂,其實我地只係想睇下有冇票比我地...放便等姐,不過個侍應d態度實在太差,之後入到去,坐底阻之後,照常落單,當我在等我既過程時,見到d侍應成晚都係係度罵d客人,d侍應會話坐埋d啦,(大聲and無禮貌),d牛扒來到時佢會好大力放底比你..客人既感受會唔好law,到最後我同我女友食完個扒之後足足坐阻十分鍾,d侍應都無來收野,我地就只好叫佢上埋個雪糕,個四眼侍應就大聲話,我地落阻order啦,佢唔來我都無法嫁,之後佢來到收野時,佢就再重覆講多一次頭先個返話....完全當我地係會知law,同埋我地好似係度做咁....講真,諗住同女友開開心心係星期五食餐飯,d知有d咁既侍應,同d咁既態度對d客人,就算d野食有幾好都無用.
我比既評價係超差law
.....事發經過如下...

2009-08-07