2022-04-22
Follow🐷 @chuchu_hkfoodietag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻♀🐷💬每一篇食評都好認真打架—————————————————————📍 Ocio🐷好耐之前食過旺角嗰間,不過嗰陣係食甜品,係唔錯!今次去將軍澳探屋企人終於試到咸食!係坑口東港城,裝修小清新,乾淨!lunch set抵食,包餐湯,野飲!—————————————————————❣️ 鮮茄馬拉盞辣海鮮意粉 $85好足料,有幾隻彈牙嘅蝦,茄味突出有微辣馬拉盞,更上一層樓,意粉軟硬適中,都ok掛汁!.❣️ 炭燒美國10oz肉眼伴紅酒燒汁 ($189)🐷好餓就嗌左牛扒,燒得啲坑好靚!外面微微焦香,medium well都唔會overcook,夠淋冇乜筋,好多肉汁好Juicy!有牛味!特別要讚薯條❤️係帶皮粗薯 有薯味,脆卜卜!夠鹹!.❣️蘑菇湯 跟set lunch,飲得出有粒粒蘑菇,好飲唔會太creamy太飽.❣️咖啡跟餐,奶係自己加,屋企人唔小心倒瀉左,店員見到好細心,即刻比番杯我哋!.❣️Peach Tea (H) 跟餐,雖然都係茶包但好香!—————————————————————不專業評分
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻♀
🐷💬每一篇食評都好認真打架
📍 Ocio
❣️ 鮮茄馬拉盞辣海鮮意粉 $85
❣️ 炭燒美國10oz肉眼伴紅酒燒汁 ($189)
❣️蘑菇湯
❣️咖啡
❣️Peach Tea (H)
跟餐,雖然都係茶包但好香!
不專業評分
👅好味指數:4/5
💰性價比:4/5
👍🏻推薦:4/5
—————————————————————
🏡地址: Ocio (東港城) (將軍澳)
將軍澳坑口重華路8號東港城2樓238號舖
👉🏻旺角都有一間分店
#chuchu食在將軍澳
#chuchu食西餐
#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #人氣食店