2021-05-23
星期六同frd去咗試呢間餐廳!138蚊(未加一)嘅weekend lunch包湯/沙律、飲品同主食質素出乎意料地好!特別大推明太子忌廉手工意粉!手工意粉偏粗身食落好有口感又索曬忌廉味!食落口明太子味都好重!係非常有驚喜嘅一樣菜式!和牛漢堡蕃茄意粉就正常發揮,無乜好出眾嘅地方。,一般蕃茄意粉嘅味道!pizza方面,就叫咗三重芝士味同辣肉腸味。薄餅唔叫得厚批或薄批,佢口感有啲似印度薄餅但pizza版,個皮係煙韌,側面睇面團係半透明有少少似麻糬!個人覺得辣肉腸味好食啲!三重芝士無乜三重嘅感覺!除咗主食,佢嘅南瓜忌廉湯同水果茶都唔錯!如果住附近真係好推薦大家去試吓lunch set!仲有餐廳環境都好靚同坐得好舒服,服務都係唔錯!會好主動幫你收起食完嘅碟!整體來講,呢間餐廳嘅性價比真係幾高,鍾意意粉嘅大家可以一試!
質素出乎意料地好!
特別大推明太子忌廉手工意粉!