2018-11-12 101 瀏覽
上星期六晨早起身搞D野,晏晝約左個FRIEND 旺角行街。一見面,佢無啦啦話想食日本野,仲要話好肚餓要食好多,咁唯有睇吓附近有咩日式放題可以餵飽佢啦...見到兆萬門口的廣告,就隨便簡左一間入去試試 – 神戶屋午市冇咩人,店員比我地兩個人坐卡位~~~多款點餐紙,食物種類選擇OK。一開波緊係先點刺身,三文魚厚切肥美! 玻璃蝦同甜蝦都好鮮甜,貝類我地點左有赤貝同鮑片,當然仲有必點既珍寶帶子!!! 我地仲加錢點左個海膽,平時食呢d放題對海膽都唔會抱任何期望,純粹過過口癮,點知呢間既海膽出奇的鮮甜!!! 剌身船整體都好新鮮足料,90分!!!食完生既,之後梗係熱食,串燒,天婦羅,鹽燒大蝦,芥末蜜糖雞翼,鹽燒一口牛舌(好大塊~~~)。再黎,我地仲點左肥牛壽喜燒,老闆出手好重吓,D肥牛多到走晒出黎,湯都唔夠蓋過 >V<,甜品我地又加錢要左個movenpick雪糕~ 好滿足!總括而言,刺身好正,熱食味道中上ok,CP值好高的一餐。

見到兆萬門口的廣告,就隨便簡左一間入去試試 – 神戶屋

午市冇咩人,店員比我地兩個人坐卡位~~~
多款點餐紙,食物種類選擇OK。

甜品我地又加錢要左個movenpick雪糕~ 好滿足!

總括而言,刺身好正,熱食味道中上ok,CP值好高的一餐。