2022-06-21 43 瀏覽
餐廳環境都幾舒服 呢到係一人一鍋嘅𝐒𝐡𝐚𝐛𝐮 𝐒𝐡𝐚𝐛𝐮我地簡咗兩款湯底 : 甜豉油湯底同清湯底😋主要肉類、海鮮都係用電話QR code落單 啲肉望落好靚 好薄片放落去好快就食得 我同男朋友每款肉類都點咗份黎試好正😍不得不提既係一落完單就即上 神級速度!!肉類美國特選級牛肩胛肥瘦均勻,有牛味,牛肉細切快熟,一下鍋搖兩搖就可以吃。日本鹿兒島黑豚肉油脂分層明顯,脂肪部分較多,入口綿密。海鮮相馬提供多款海鮮,貝殼類如蜆、青口、蝦等,仲有廣島蠔同日本帶子,款款都好高質仲可以無限追加,想講佢地既蜆仲要每一粒都好大粒!🙊滿足曬我呢個海鮮控。熟食: 串燒及炸物除左肉類同海鮮,唔少得既就係熟食,有串燒拼盤、炸物拼盤同雞翼,燒粟米好鮮甜多汁,大頭蝦仲要食到蝦膏,蒜蓉牛油雞翼脆卜卜,充滿蒜味又帶鹹香。水牛城雞翼味道香濃,辣得嚟夠惹味,配凍飲一流!土匪雞翼皮脆肉嫩,辣香滲進雞肉中,相當香口。
餐廳環境都幾舒服

呢到係一人一鍋嘅𝐒𝐡𝐚𝐛𝐮 𝐒𝐡𝐚𝐛𝐮
我地簡咗兩款湯底 : 甜豉油湯底同清湯底😋

主要肉類、海鮮都係用電話QR code落單
啲肉望落好靚 好薄片
放落去好快就食得
我同男朋友每款肉類都點咗份黎試好正😍
不得不提既係一落完單就即上 神級速度!!

肉類

海鮮