2023-10-25 228 瀏覽
📍牛站(駅)麻辣火鍋放題觀塘觀塘道414號1亞太中心6樓第一次去牛站打邊爐,呢到環境坐得好舒服👍🏻最欣賞佢湯底選擇有好多款可以揀,有辣有唔辣,點都會搵到一款岩心水既湯底🤩.我地今次揀咗鴛鴦湯底,分別係清甜椰子雞鍋同藥膳牛骨鍋🥘椰子雞湯口感清爽、非常清甜,佢以新鮮椰子漿同雞骨熬製而成,椰子的香氣同鮮甜的口感會融入湯底中,岩哂中意清淡口味既我地👍🏻另外,藥膳牛骨湯又夠入味😍佢以牛骨、中藥材熬製而成,除左有濃郁的牛骨香味,仲有藥膳的滋補成分,岩哂注重健康既人既我地😆而且估唔到有咁多款調味料可以選擇‼️分別有蔥花、芫荽、生蒜、炸蒜、辣椒、胡麻醬、麻油、花椒油、XO醬、沙嗲醬、花生醬等😱我哋今次揀既係 SRF 美國極黑和牛放題✨🌟價錢成人每位$288整體黎講性價比好高‼️ 呢到食材好多選擇,仲要有海鮮等食材任食,食材又夠新鮮💯環境幾大夠乾淨👍🏻🥩肉類有:美國牛肩胛片、SRF 美國極黑和牛片、美國安格期牛板腱、手切封門柳、美國豬梅肉片、澳洲羊肉片等🦑海鮮有:象拔蚌片、帆立貝、紐西蘭青口、水魷魚、海蝦、手打墨魚滑等打完邊爐食飽飽,原來出面仲有水果,又有好多款雪糕、雪條、甜品可以食😍重點有哈根大師!真係大
📍牛站(駅)麻辣火鍋放題
觀塘觀塘道414號1亞太中心6樓

第一次去牛站打邊爐,呢到環境坐得好舒服👍🏻

而且估唔到有咁多款調味料可以選擇‼️

我哋今次揀既係 SRF 美國極黑和牛放題
🌟價錢成人每位$288

打完邊爐食飽飽,原來出面仲有水果,又有好多款雪糕、雪條、甜品可以食😍重點有哈根大師!真係大滿足呀!😋