呢一間又chill又cozy嘅開放式設計餐廳,用餐空間不僅明亮寬敞,都十分有特色❣️見到好多外國人都喺呢度食嘢~ 用QR code落單好方便,雖然餐牌睇唔到每樣嘢食係咩樣,但係QR code入邊都會有每樣嘢食嘅圖片,咁樣令客人更清楚自己想食咩👍🏻Taco Plater 特色玉米夾餅🌮美味指數:👅👅👅👅 (4/5)喺Menu有好多可以配呢個玉米夾餅嘅肉類選擇,我今次就揀咗雞肉🐔 入邊有唔同嘅蔬菜,再配上雞肉同埋少少嘅醬汁,食落好清新❣️Serembied Egg n' Crab Toast 松露蟹肉炒蛋吐司🥪美味指數:👅👅👅/👅 (3.5/5)好多粒粒黑松露喺炒蛋上面,而且吐司外皮仲好脆,再配上大量嘅蛋、黑松露、同埋蟹肉,真係超正🤤 不過黑松露嘅味道太過濃烈,所以搞到蟹肉味冇咁出,但係整體都係好好食🫰🏻Lava Tramisu Souffe Pancake 熔岩提拉米蘇疏乎厘班戟🥞美味指數:👅👅👅👅👅 (5/5)(製作需時$25mins以上)淨係望個樣都覺得好邪惡😋 而且食落有空氣感,每一啖都充滿提拉米蘇同埋班戟蛋味,超正。有個驚喜嘅位置可能好少人留意,就係側邊擺盆有少少朱古力碎同埋爆炸糖💥

Taco Plater 特色玉米夾餅🌮
[Select: achiote chicken]
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)

[semi-dried tomato / truffle oit / chive / mesclun / soardough / cream cheese]
美味指數:👅👅👅/👅 (3.5/5)

[mascarpone cream / Kahlúa / berries / waffle sticks / baileys popcorn]
美味指數:👅👅👅👅👅 (5/5)
(製作需時$25mins以上)
淨係望個樣都覺得好邪惡😋 而且食落有空氣感,每一啖都充滿提拉米蘇同埋班戟蛋味,超正。有個驚喜嘅位置可能好少人留意,就係側邊擺盆有少少朱古力碎同埋爆炸糖💥加埋個班戟一齊食,好有層次同埋口感豐富左好多😍