餐廳: Amazake
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2019-02-25 1426 瀏覽
好耐次前朋友帶詔我黎飲Cocktails, 之後一直冇機會再黎,今次同朋友食野傾計又諗起呢度呢度既Cocktail幾好飲,唔會有假味,所以我先敢叫Cocktail,平時幾乎都唔飲平時6-9 好似有HH, 每款$70左右就有得飲,都幾抵Amazake Roll有齊海膽同碎吞拿魚, 一次過食哂我最鐘意既食材!呢個好似TACO咁, 下面有炸紫菜同飯,上面有3款唔同既topping第一次食我覺得好新奇有趣,下次好想再食另外仲叫左tempura同sushi~呢D就一般日本菜都有 用料都幾新鮮如果想靜靜地傾計同食飯,我覺得呢度都係好選擇
Amazake cocktail

平時6-9 好似有HH, 每款$70左右就有得飲,都幾抵

Amazake roll
第一次食我覺得好新奇有趣,下次好想再食
另外仲叫左tempura同sushi~
呢D就一般日本菜都有 用料都幾新鮮

如果想靜靜地傾計同食飯,我覺得呢度都係好選擇
2019-02-22
Amazake cocktail