睇完餐牌覺得似岀名厚豬扒,厚豬扒就無食過,系朋友食既,當距OK LA,但常餐個湯米粉就無味既,要撈人地啲肉醬汁食先有少少味。而講返我自己叫個拉麵,以下系我直接wtsapp fd 內容 “個拉麵冧,叉燒又硬又鞋,白色果塊蟹塊好似膠咁,蛋可以,奶茶正常,我隔離個食辛辣麵(平時自己煮公仔麵果種),個麵都系冧,前面果位食米粉,無味,要旁邊果位share d 肉醬比距,豬扒就⋯⋯無人有意見,應該最唔伏系豬扒😳”我個叉燒拉麵,最後頂唔順,扒晒d麵算,個叉燒好似乾肉咁,仲勁硬又鞋,好似恰肉渣咁煲湯豬肉都冧過距。。。陰公。唔開心。不竟,四個有兩個半話唔掂,比返一線生機可能豬扒Ok 我就比個OK算。

煲湯豬肉都冧過距。。。陰公。
唔開心。

2019-03-15