2023-02-01 22 瀏覽
氣氛好chill既bar & restaurant, 感覺個人好relax可以輕鬆飲下野,吹下水~❤️Banana Head 香蕉味既Signature cocktail,香蕉味濃郁,面頭灑上朱古力粉,有D似香蕉朱古力奶昔既帶酒精version🧡Woo Woo 帶有水蜜桃+紅莓+青檸既水果香,加埋Vodka既酒味,果香同酒既比例岩岩好,微微酸好清新,夠晒易入口💛單骨雞翼拼一口芝士 單骨雞翼調味唔錯,邊飲野邊食雞翼真係好正~一咬昇一口芝士,芝士係熱熱地流心狀,勁正勁邪惡!!💚意大利餛飩配白松露油雜菇醬 個source 好香好creamy, 每粒意大利餛飩都沾滿個醬汁咁食,好味!!💙避風塘薯條 避風塘風味好香濃,脆卜卜,小小辣,好惹味~

💙避風塘薯條 避風塘風味好香濃,脆卜卜,小小辣,好惹味~