2023-03-03
Chill chill pizza bar🍕🍻- All day set menu $238/ppIncluding 1 pizza, 1 salad, 1 noshes, 1 wings and 2 beers Curly fries:十分大兜 送酒一流 幾鍾意佢係一個個薯圈咁 食落特別香脆惹味Bourbon barbecue wings:個bbq sauce 咸咸香香 有啲燒烤嘅炭香味 鋪滿成隻雞翼 鍾意仲可以點埋sour cream 調埋個酸酸地甜甜地咸咸地嘅味道出黎Caesar salad: 好特別 佢落左叉燒粒取替平時嘅bacons粒 食落個油膩感相對冇咁重 但同時又保持到個種帶落生菜嘅肉味同油香Cheeseburger pizza: 幾特別嘅配搭 佢幾漢堡扒切粒 再加啲cheese同pickles仔 仲有啲啲火腿肉粒 係真係有啲c 啲 勝在佢係homemade sourdough pizza所以食落多左個種homemade嘅感覺Beers: 揀左一個黑啤 一個peach味嘅啤酒 peach就甜啲 果香味重啲 黑啤就偏酸啲 餐廳所有tap beer都係由bartenders
- All day set menu $238/pp
Beers: 揀左一個黑啤 一個peach味嘅啤酒 peach就甜啲 果香味重啲 黑啤就偏酸啲 餐廳所有tap beer都係由bartenders 直接斟出黎 幾有feel
P.S. 飲品仲有freeflow 優惠 2個鐘任飲$300/head (另收加一服務費)包括:5種啤酒加1梳打、House Red & White Wine、罐裝Higherthan, Highball、梳打、檸檬水、果汁 鍾意飲嘢嘅可以一試
……………………
🌝餐廳環境行外國懷舊風 嘢食唔錯 又可以係到啤啤佢 個set都算幾抵食 想chill下都可以一試
🌚係堅民地城 未算方便
……………………