2020-12-15 913 瀏覽
疫情之下冇辦法,只能夠下午出動。呢間Caliente嚟過幾次,但係都係夜晚嚟,第一次下晝嚟。之前夜晚嚟,都有叫 ShiSha,佢哋嘅 ShiSha 好多品種選擇,而且味道好濃烈。今日冇叫,叫咗啲嘢飲同埋嘢食。今次第一次下晝嚟坐喺外邊,感覺好舒服,而且而家唔熱,非常之正。嚟到呢度,當然叫佢哋嘅招牌嘢啦!首先叫咗個 Frozen Lemon Margarita,我重要佢哋走甜,因為我比較喜歡酸嘅感覺。跟住嗌另外一個招牌嘢,佢哋嘅Taco。佢哋個牛肉🐮Taco好出色。今日叫咗個豬肉 🐷 Taco , 個豬肉 🐷 Taco 連埋啲配菜好配合,啲豬肉又唔鞋,配合得十分之好, 好 fresh 嘅感覺,好好食。跟住再買多咗一個卡邦尼意粉。個意粉好香,好creamy,味道好正。諗唔到下晝坐喺外邊個景又幾好,又有藍天,又有白雲。下晝嚟嘅感覺幾好,坐喺外邊又舒服,又 chill,搵個時間再同朋友下晝再嚟。

Frozen Lemon Margarita and Pork Taco

Pork Taco

Spaghetti Carbonara