2019-11-27
上網揾同frd食飯嘅地方嘅時候留意到呢間樓上cafe好似幾靚咁😌 決定去試下 小編7點半左右上到去都仲幾空 可能係樓上cafe比較隱蔽🤣 鋪頭有分室內同室外,室內就偏日系風格,室外完全係打卡位🤣 小編同朋友就被安排到室外嘅上一層,要盤腿坐🌝 靠住cushion同朋友傾計係超級chill!嘢食方面我哋就嗌咗兩個main,分別係英式炸魚配黑松露薯條同埋爆芝炸魚漢堡配薯條🤤嗌完先發覺好熱氣啊😂 可能因為鋪頭比較細 上菜嘅速度有啲慢😢但係等係值得㗎! 炸魚脆卜卜得嚟佢嘅炸皮都會鹹鹹哋,點埋啲他他醬一流🤤黑松露薯條又唔會太重味,而漢堡嘅上層包係芝士脆皮包,好特別😳另外我哋仲嗌咗兩杯smoothie,分別係榛子同焦糖朱古力🤪 就咁睇落去無乜分別,但一飲係飲得出榛子同焦糖味🤤沙杯加埋面頭少少cream一齊簡直係享受🤭跟main嗌仲可以減10蚊🤣去完翻屋企先發現原來呢間cafe 林俊傑都有去過😳 係JJ fans嘅朋友仔不妨去打下卡🤣 環境靚之餘嘢食都幾有水準🌝 夜晚仲有feel,啱曬同朋友傾計傾一晚😎