2017-04-26
墨西哥烤雞餅芝士爆多 邊邊啲芝士滲岀黎焗到脆卜卜芝士咸 配埋面既酸忌廉岩岩好 好食👍🏻------------------------------🐷德國咸豬手職員會係客面前點火 燒多次更脆卜卜 豬手勁多肉😂好香口 唔韌👍🏻原來焗薯簡簡單單配酸忌廉都幾好食😚------------------------------🐮煎美國肉眼扒落左單幾分鐘就到左 勁快😂我叫左五成熟 可能我影耐左 餘溫整熟左啲我覺得有七成熟 好厚身 不過唔韌牛味都好重 肥膏位入口即溶😍好鍾意佢pat薯蓉 溝左黑松露架 好好食😘------------------------------🍵綠茶泡沫咖啡冇咖啡味 但綠茶味好濃 奶泡好厚好滑抹茶控必叫👍🏻------------------------------🍼焦糖蜂蜜奶昔外貌好可愛 冇乜蜂蜜味 焦糖好濃👍🏻痴住爆谷啲cream好滑 好有空氣感 好得意😋------------------------------總結🙆🏻呢到環境幾舒服 食物唔算平 但夠大份😗同班friend黎食下午茶or晚餐都好適合🙆🏻
芝士爆多 邊邊啲芝士滲岀黎焗到脆卜卜
芝士咸 配埋面既酸忌廉岩岩好 好食👍🏻