(非會員)
2007-08-19 9 瀏覽
昨夜去食完,覺得佢真係唔值二百五蚊(折實計),呢間嘢雖然有長腳蟹,生蠔,龍蝦仔等高價海鮮,但全部都出得好少,refill又慢,最cheap的是要配給--到到九點,我先見有長腳蟹出,(可能之前太快比人攞晒),我就去攞啦,點知見個工作人員望住我哋,每隔五秒望一望我哋,然後放低三隻,如是者在一段時間內擺好果一盤長腳蟹,真cheap(覺得自己),點知擺到返去,d蟹腳得個咸字,龍蝦仔又係,點解可以咁咸架?唯一好味新鮮嘅係生蠔,不過只吃了一轉,因為refill慢仲要配給,算吧!(其實這晚的食客算很斯文和有品的了,不會一次過拿很大碟回枱,否則,我睇又係一場食物爭奪戰了),還有,我是第一次在自助餐上想吃麵包,但佢竟然無晒,半個鐘都無refill到,甜品又焦芝士蛋糕,真係好失望.唯一值得一讚嘅係佢嘅service,我問waiter攞張濕紙巾(因d龍蝦仔咸到我d手指好痛),個waiter竟然幫我開閉,.所以我建議用呢個價錢加少少去灣仔果間好過,而要抵食又可以試吓尖咀果間粵海,雖然餐廳唔高紙,但好多嘢食,refill快,同成日換唔同嘢食,折實都好似係百五六蚊,值得一試