2022-03-01 119 瀏覽
中環嘅Woke位於威靈頓街,餐廳共有3層,環境時尚之中帶點優雅,法式嘅Fusion菜加入適量嘅CBD,食完更加Relax!Lunch Set有齊前菜、湯品、主菜、同埋飲品,連餐包都一樣咁講究,有齊三款包,仲要跟埋肝醬牛油,肝醬牛油幼滑又夠香濃,搽咩都咁好味!Starter - Carb前菜我揀咗蟹肉沙律,阿拉斯加長腳蟹經低溫慢煮過再拆肉,完美咁保留住蟹嘅鮮甜味!上面再加三文魚籽提升鮮味同埋口感!帶溫和薑味嘅醬汁好味美!Soup - Tomato Seafood湯底係魚湯撞落炒香嘅番茄,鮮甜中帶點微酸,相當醒神開胃!內含藍青口、墨魚仔、同埋蝦,好足料!Main Course - Daily Special $328低溫慢煮嘅龍蝦尾,鮮甜味出眾!配合石榴泡沫,同埋以蘋果汁浸漬嘅蘿蔔,感覺極為清新!Peppermint Tea有多款茶/咖啡可選,同樣有加入CBD,夠晒Relax!

Starter - Carb

Soup - Tomato Seafood

Peppermint Tea
有多款茶/咖啡可選,同樣有加入CBD,夠晒Relax!