芝樂坊餐廳

The Cheesecake Factory
2018-10-29 225 瀏覽
其實我好掛住cheesecake factory 嘅brown bread。因為喺美國嘅係好軟熟,小小甜,好好食,有時候淨係食brown bread 都會飽😂我晏晝大概兩點鐘左右去到,等15分鐘左右就可以入座。非常期待個brown bread, 但係好可惜,香港嘅brown bread 係硬架!😡 真係唔明白佢嘅處理手法有問題定係點,真係好失望。所以如果你好似我咁,係為咗懷念brown bread而去嘅話,就可以唔使去嘅。兩個人去食,叫咗一個carbonara, Caesar salad, 同strawberry lemonade。 基本上同喺美國食到嘅係一樣味,個份量都係一樣嘅。如果兩個女仔去叫兩個pasta 好大機會會食唔晒。雖然個沙律影得有啲差,但係其實啲菜幾新鮮,好爽。如果唔想食咁多汁嘅話,記得叫佢落少啲。意粉好食

意粉好食