2023-08-29 149 瀏覽
圍方開左之後多左好多餐廳 呢間新開嘅captain house係角落一個無咁起眼嘅位置 所以唔算好多人 雖然shake shake袋好出名 不過今次我地無叫 試左其他野 蒜片橄欖油炒蜆 蜆嘅份量唔多大約有10隻不過每隻都好香蒜味 鮮甜同埋冇沙海膽魷魚刺身 海膽好新鮮食落去甜㗎 海膽配埋魷魚爽口嘅口感 兩樣野一齊食都幾夾喎日式燒汁雞肉串燒 呢個雞肉串燒成串吊起嚟試菜 仲有配埋薯條 一串有三舊雞肉同埋三粒洋蔥 唔係好夠喉添 八爪魚墨汁risotto 食完之後成個咀黑晒 risotto唔會煮得太淋 我鍾意少少硬有咬口 而八爪魚仔仲有少少海水嘅鹹味添仲有叫咗兩杯野飲: Simply kids, black out at sunrise 大大杯都幾抵飲wo最尾仲叫咗個甜品心太軟 朱古力好濃 正呀

最尾仲叫咗個甜品心太軟 朱古力好濃 正呀