2025-02-08 526 瀏覽
放學經過間好光猛落地大玻璃既餐廳💠見到地方超闊落空間感十足~走入去坐下飲下野都幾舒服原來仲設🈶榻榻米專區👘和風感🆙另外仲有露營主題區🏕️毛孩空間🐶🐱🍳金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司軟殼蟹外層香脆💥蟹肉鮮嫩✨配搭三文魚籽口感形成豐富層次~吐司盒牛油味道香濃🔥金黃酥脆外層內層軟軟吐司🍞整個盒子吐司視覺·味覺都令人大大滿足😋🍳滿滿蟹籽甲羅燒茶漬丼大量蟹籽鮮甜味道跟甲羅燒肉質混合😋超濃厚海鮮感👅米飯中加入脆米💥口感層次非常豐富~茶香渗透入米飯中🍚更會令人一口接一口想吃既感覺👍🏻🍳千島醬紫蘇雞肉丸串雞肉丸中混入軟骨~再沾上醒胃醬料增添口感✨整體味道不錯🍳抹茶栗子蒙布朗窩夫大推👍🏻外層抹茶栗子蓉😋香滑🌰夾心層有雪糕糯米糍🍨底層窩夫🧇外脆內鬆軟~心機之作值得一試

🍳金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司

🍳滿滿蟹籽甲羅燒茶漬丼