第一次留意到呢間餐廳,絕對係因為佢180度維港海景。無論係日間定夜間到訪,都可以欣賞到超靚景,個人覺得日頭嘅景清晰d靚d,勁寫意。蒲燒鰻魚玉子燒意大利飯原條鰻魚夠晒大條,魚身烤至微焦,鰻魚肥美無骨。玉子燒微甜熟度剛好,Risotto 口感creamy, 飯粒不會太硬,加埋鰻魚醬汁,味道豐富。凱撒沙律配自家慢煮雞胸肉另一個主菜揀左較清新嘅沙律,另有煙三文魚揀。用慢煮棒煮嘅雞胸肉不柴口,補充蛋白質之選。+$48自選飲品+精選甜品藍莓芝士蛋糕賣相精緻,芝士蛋糕口感幼滑。靜岡抹茶豆乳呢到嘅飲品幾有特式,豆乳配上抹茶,底層仲有豆腐花,甜度適中。+$28檸檬茶特飲/美式咖啡+乳酪杯乳酪杯乳酪屬於偏稀身,入口順滑,鋪滿脆粒和乾果,作為甜品不錯清新檸檬茶特飲檸檬茶清甜,茶澀味少,兩杯飲品都order左少甜更健康除左靚景,估唔到食物都好食,想去要提早訂枱

+$48自選飲品+精選甜品

藍莓芝士蛋糕
賣相精緻,芝士蛋糕口感幼滑。

+$28檸檬茶特飲/美式咖啡+乳酪杯

乳酪杯
乳酪屬於偏稀身,入口順滑,鋪滿脆粒和乾果,作為甜品不錯

清新檸檬茶特飲
檸檬茶清甜,茶澀味少,兩杯飲品都order左少甜更健康

除左靚景,估唔到食物都好食,想去要提早訂枱