今日去荃灣經過之前我住既地方附近發現有間好搶眼紅噹噹既店舖,係一間外賣漢堡包店,細睇介紹,原來係知名漢堡店Burger Joys既副線我係中環食過Burger Joys,對佢既漢堡有一定既質數保證,而且佢既漢堡相對都比Burger Joys 平,呢點係好吸引立即order 二份漢堡加一份薯條芝士牛肉漢堡 $58呢個份量岩哂女仔食,有芝士、蕃茄、配菜,而且見到現場師傅不斷用人手整漢堡扒,確保新鮮,同埋自家製,有品質嘅保證,最吸引係廚房開放式,可以睇晒師傅成個整包嘅過程,確保衛生雙層芝士漢堡 $78Double既芝士漢堡扒,呢份岩哂男仔,大大份真材實料,而且漢堡扒係安格斯牛肉,食落既滿足感真係,有種幸福滿瀉嘅感覺,而配菜亦都可以中和芝士漢堡扒嘅油膩感炸薯條 $18薯條即叫即炸,咬落好脆口,令人忍唔住一條接一條咁食晒佢
今日去荃灣
立即order 二份漢堡加一份薯條

芝士牛肉漢堡 $58

雙層芝士漢堡 $78

炸薯條 $18

薯條即叫即炸,咬落好脆口,令人忍唔住一條接一條咁食晒佢
2021-04-06