2020-07-18
好想知有幾多人同我一樣最近先第一次食five guys🍔😂k11 musea原來都有分店, 都幾方便🙆🏻♀️ 等住野食黎之前可以食住佢地d花生先🥜任攞唔嬲😄. Little cheese burger 🍔 . $65諗住唔食咁多肉就試下呢個單層burger😙好好食😋揀左all the way toppings好豐富又好juicy! 仲有埋mushrooms 正🤗. Fries 🍟 . $50 (regular)原來regular已經好多多到滿瀉😹揀左辣味好香口食落又唔算真係好辣 幾惹味 不過我覺得叫small已經夠🤣. Little bacon cheese burger 🥬🍔🥓🧀 . $75如果想無咁有罪惡感可以好似我個frd咁叫bunless😆咁就會變左生菜包咁款😇用生菜包住d餡, 感覺都幾fresh🤣好似真係會light d🤪. milkshakes🥜 . $55超大杯milkshakes唔係講笑真心飲唔哂😂😂仲有佢d milkshake可以mix flavour 同揀要唔要cream! 花生味勁多人推介就試下啦 飲落真心好濃郁 幾特別 不過飲得多會覺得有d漏 最好同人share
. Fries 🍟 . $50 (regular)
. milkshakes🥜 . $55
超大杯milkshakes唔係講笑真心飲唔哂😂😂仲有佢d milkshake可以mix flavour 同揀要唔要cream! 花生味勁多人推介就試下啦 飲落真心好濃郁 幾特別 不過飲得多會覺得有d漏 最好同人share😁
推介: 🌟🌟🌟🌟🌟 (最高5星)