2022-01-16
📍Causeway Bay 銅鑼灣如果有想食burger, pizza同pasta嘅話就唔好錯過呢間餐廳啦~😋 佢地嘅人氣burger超正❤️🔥 不過令人意外嘅係pizza😍 座位都非常寬闊, 坐得好舒服✨ -• 經典之堡🍔Burger嘅安格斯牛肉好juicy多汁🤩 優質burger真係唔同😍 佢嘅moo moo醬配埋個burger好夾~❤️🔥 同埋唔會太多太油膩!!! 不過如果再多少少配料會好d🤣口感會豐富d🙈💰$118🪄4.4/5-• 食肉獸薄餅🍕呢個真係十分推薦❤️🔥 比起burger呢個更好食🤩 同埋飽肚!!! 佢嘅拉絲芝士真係爆多😍 拉唔斷架!!! 中間有粒肉丸 配埋個pizza增添左口感🤩 不過我以為食肉獸pizza會再多d肉🤣🤣💰$172🪄4.8/5-• 墨西哥芝士雞肉餡餅🥙餡餅充滿好多雞肉☺️ 幾乎成個餡餅都係🤩 不過略嫌芝士唔夠🙈 同埋有少少辣, 無我想像中好食🙈 但係滿滿餡料呢一點值得一讚😍💰$78🪄4/5-#銅鑼灣美食 #香港美食 #causewaybayfood
• 經典之堡🍔
💰$118