2019-06-18
🏈環境🏈舖面唔太大🤔裝修係偏工業風🛠水泥牆+黑色decor🖤🖤襯埋原木檯面好有feel😍😍-⚾經典漢堡 $88呢度既burger絕對係必點🤤漢堡扒非常重牛味🐮十分juicy!!用料食落都好新鮮🥬舊蕃茄完全冇普通蕃茄既腥味(有冇唔食🍅既朋友明我講嗰種味!!)麵包個邊都係脆既,食得出誠意👍🏻👍🏻嗌burger仲有跟粗切薯條🍟都算脆既,正常homemade fries水準.⚾️黑松露雜菌意大利飯 $66Risotto好香牛油味,煮得夠淋又唔會太爛,保持到口感👍🏻雜菌都好香🍄又食得出洋蔥既甜味,整體偏濃味👅(而家打打下又好想再去食).⚾️卡邦尼意粉 $62Pasta有咬口唔會過淋🍝個汁就偏濃,有少少太濃😂同埋唔知點解有啲甜🤔🤔但就唔太多火腿🧐一個不過不失既carbonara.⚾️岩鹽焦糖鮮奶咖啡(Iced) $40 同行朋友表示,咖啡有果香味🍎🍇我就..飲唔出😂😂不過幾好飲😋.💣BBQ醬烤豬肋骨拼粗薯條 $78個醬味道都可以既,typical偏甜既BBQ味😬但舊ribs啲肉完全唔離骨🤨啲肉都唔夠淋☹️-⚽總評⚽以呢個burger既質素黎講,我覺得唔算貴🤘🏻🤘🏻一定會去encore burger🍔如果去
經典漢堡
黑松露雜菌意大利飯
(而家打打下又好想再去食)
卡邦尼意粉
岩鹽焦糖鮮奶咖啡
BBQ醬烤豬肋骨拼粗薯條
⚽總評⚽
以呢個burger既質素黎講,我覺得唔算貴🤘🏻🤘🏻一定會去encore burger🍔如果去上水既話非常可以一試🤤🤤