2010-12-11
見到呢到咁多個讚, 好啦生日就去試下啦一行四人, 一早BOOK左位, 間餐廳唔係好大, 打左兩次電話黎CONFIRM, 去到都見到FULL晒, 真係好旺喎我地叫左兩個餐~ 頭盤同主菜有得揀, 湯係牛尾湯, 甜品係栗子慕絲蛋糕焗田螺 + 龍蝦 $228 & 焗蠔 + 羊扒 $248 另外再加左菠菜苗火腿沙律 & 菠蘿海鮮pizza安排坐係最入既角落位, 唔會好嘈, 由於冇水, 所以開左支水 $25 都唔貴丫, 有大約6柸左右黎過大合照先 ~p 首先黎麵包籃 ~ 有3款包, 3隻都咁好食, 我地全部食晒 跟住係菠菜苗火腿沙律 $82 ~ 都ok幾好食 (餐) 焗田螺 ~ 有半打, 幾好食喎 (餐) 焗蠔 ~ 得兩隻, 唔夠分添, 味都ok (餐) 牛尾湯 ~ 原來係雜菜牛尾湯, 仲以為係另一隻湯添, 呢個相比黎講比較普通 首先係龍蝦 ~ 得半隻, 係細左d, 但係好鮮甜, 正呀 跟住係羊扒 ~ 得兩件少左d, 味都唔錯, 唔會有"蘇"味 菠蘿海鮮pizza $138, 呢個好正, 好足料, 熱辣辣好好食 最后係甜品 栗子慕絲蛋糕伴士多啤梨雪糕, 都幾好食 總括黎講, d碟頭唔係好大碟,
見到呢到咁多個讚, 好啦生日就去試下啦
我地叫左兩個餐~
頭盤同主菜有得揀, 湯係牛尾湯, 甜品係栗子慕絲蛋糕
焗田螺 + 龍蝦 $228 &
焗蠔 + 羊扒 $248
另外再加左菠菜苗火腿沙律 & 菠蘿海鮮pizza
黎過大合照先 ~p
首先黎麵包籃 ~ 有3款包, 3隻都咁好食, 我地全部食晒
跟住係菠菜苗火腿沙律 $82 ~ 都ok幾好食
(餐) 焗田螺 ~ 有半打, 幾好食喎
(餐) 焗蠔 ~ 得兩隻, 唔夠分添, 味都ok
首先係龍蝦 ~ 得半隻, 係細左d, 但係好鮮甜, 正呀
跟住係羊扒 ~ 得兩件少左d, 味都唔錯, 唔會有"蘇"味
最后係甜品 栗子慕絲蛋糕伴士多啤梨雪糕, 都幾好食
總括黎講, d碟頭唔係好大碟, 如果大食d都要order多兩樣野食
服務幾好, 收碟, 上菜慢慢黎, 唔會一次擺晒係度, 我地唔覺唔都食足個半鐘, 慢慢食野傾下計係唔錯既選擇.
d野食真係唔錯, 以咁既價錢黎講唔係貴, 會再黎幫襯
我地有citibank卡, 埋單有九折, 折左都係$721, 真係幾抵.