2021-05-17 186 瀏覽
⁣身為一個bagel控見到呢間bagel sandwich係不能夠抗拒 主店係火炭 餡料配搭多達十款 而且個個都爆餡 每款都可以配沙律或者薯條 menu仲有意粉或者沙律選擇⁣⁣▫️Katsu Italiano🐖💰72⁣↬呢個揀左Onion & Cheese 既bagel 中間夾住一大塊炸豬扒 係呢個分店先有既 豬扒炸到好鬆軟 加左蛋黃醬 配埋蕃茄 青瓜一齊食唔會覺得漏 但bagel既口感真係有啲太麵包感覺 薯條係粗身坑紋果種 炸到岩岩好⁣⁣▫️The Stack🐂💰82+10⁣↬ 揀左blueberry bagel 本身想揀everything 但已經賣哂 因為呢個bagel係new york style 所以口感咬落真係唔同啲 有咬口啲 同埋要加錢架 餡料有煙燻牛肉同火雞片 肉質唔會鞋 加埋千島醬 蘑菇 口感好豐富⁣⁣▫️Super Avocado Smoothie🥑💰38⁣↬本身好鐘意食牛油果 對呢個有啲期待 但飲落有啲草青味 可能都係調左味既牛油果岩我多啲 同埋creamy啲就更好⁣⁣ᐠ ♥︎ ᐟ店舖既裝修係開放式 所以大熱天就算開左冷氣都好似好熱咁 bagel係由blendit供應 但

▫️Katsu Italiano🐖💰72⁣

▫️The Stack🐂💰82+10⁣

▫️Super Avocado Smoothie🥑💰38⁣

ᐠ ♥︎ ᐟ店舖既裝修係開放式 所以大熱天就算開左冷氣都好似好熱咁 bagel係由blendit供應 但味道就冇主店咁多選擇 整體黎講bagel控好滿足(ˊ˘ˋ* )♡⁣