2021-10-07
呢間cafe 我真係有私心share 嘅🙈但純粹係因為自己鍾意水族嘅野,食物方面就差啲而且定價有啲太高,唯一特別就係香港好少見水族用品連cafe 咁開,可以一路食嘢一路望下魚仔,其實好治癒🤣淨係門口已經有個打卡位😍入到去會先見到個open kitchen, 然後就會有水族用品👍🏻行入去就係用餐地方,座位唔算特別多,lunch 多人有機會要等位~___________小方磚朱古力 $45我諗係我地叫嘅幾樣嘢當中,最好味同特別就係呢杯朱古力!小方磚意思係用咖啡做成細細粒蒟蒻啫喱,再加埋上面啲cream 一齊食真係好似以前個隻旺旺咖啡凍😂🤣___________煙三文魚卡邦尼意粉午餐 $98 (跟沙律飲品)意粉味道淡左少少,無一種忌廉汁包住意粉嘅感覺,比較乾身🙁___________班尼迪蛋精選 $78 另加雞扒 $25底下嘅鬆餅唔香口,好似無處理過咁,唔熱荷蘭汁都好似無味道,完全係靠煙三文魚岀味😩___________小食拼盤摩天輪 $168個日其實好多枱都有小朋友,差唔多枱枱都有叫🤣我地都忍唔住😂入面有五款炸物小食,包括薯條,炸蝦,炸洋蔥圈,雞翼同炸雞塊~ 建議人多先好叫,又或者嗌呢個就
小方磚朱古力 $45
我諗係我地叫嘅幾樣嘢當中,最好味同特別就係呢杯朱古力!
___________
煙三文魚卡邦尼意粉午餐 $98 (跟沙律飲品)
意粉味道淡左少少,無一種忌廉汁包住意粉嘅感覺,比較乾身🙁
班尼迪蛋精選 $78 另加雞扒 $25
底下嘅鬆餅唔香口,好似無處理過咁,唔熱
荷蘭汁都好似無味道,完全係靠煙三文魚岀味😩
小食拼盤摩天輪 $168
個日其實好多枱都有小朋友,差唔多枱枱都有叫🤣我地都忍唔住😂
入面有五款炸物小食,包括薯條,炸蝦,炸洋蔥圈,雞翼同炸雞塊~ 建議人多先好叫,又或者嗌呢個就當個下午茶,因為份量都好多!
評分:7/10
___________
地址:水戶 (北角)
北角炮台山道5-13號金堡大廈地下A號舖