2020-03-21 1804 瀏覽
今晚同朋友慶祝生日 想食自助餐但又驚多人唔安全🤦‍♀️ 搵到如心既buffet轉左all you can eat既形式 又有減價 好似幾好喎😯座位都好寬闊我哋仲好好彩 有得坐入VIP房☺️☺️ 獨立空間比較靜 又唔使出去同人迫😝當晚用紙仔填完就可以交俾職員食物好快就送上 職員服務態度非常好👍海鮮味嘅擺盤都好豐富好靚一啲都唔馬虎😍蜆完全無沙 都幾鮮甜 一定要食阿拉斯加蟹腳 清甜美味並且肉嫩 蟹腳內既蟹肉都好豐滿 啖啖肉完全唔需要點任何醬料😋😋 蟹肉仲係一絲絲嘅 可見好新鮮刺身方面雖然比平時嘅選擇少但主打三文魚吞拿魚都有 三文魚仲好肥美 encore左好多次😝食完啲冷盤 飲番個熱湯暖暖胃先😛中湯:花生眉豆煲雞腳西湯:海鮮忌廉湯兩款湯都好好飲喎尤其係中湯 雖然材料唔名貴但足料煲得好甜又唔油膩😋熱食仲有芝士忌廉汁焗蠔、薑蔥焗蠔、黑椒牛仔骨、香草牛油煎大蝦等等,每款試一試都好飽😂西班牙豬肩肉同烤羊柳都唔錯 烤得幾香😛 羊羶味 較輕 加上肉質嫩滑軟腍 同燒羊架嘅感覺完全唔同😋甜品梗係要食haagen dazs雪糕啦 牛奶布丁都超滑溜 又重奶味 食幾杯都無問題😋😋雖然食物嘅款式少左 但起碼唔使同人迫 可以

海鮮味嘅擺盤都好豐富好靚一啲都唔馬虎😍

三文魚

食完啲冷盤 飲番個熱湯暖暖胃先😛
中湯

中湯:花生眉豆煲雞腳
西湯:海鮮忌廉湯

薑蔥焗蠔
芝士忌廉汁焗蠔

雖然食物嘅款式少左 但起碼唔使同人迫 可以靜靜地食餐飯都唔錯☺️
2020-03-12
三文魚