/ADO洋食屋🗾蛋包飯勁出色😋沙田單車一日遊前🚴‍♀️嘅餐廳建議 🍴.呢間小店係顯徑站再行大概5-10分鐘 去到好多村屋嘅地方 係一條小徑入面 勁偏僻 可能會有啲難揾路添呀!😵‍💫但呢個小區就好似多啦A夢入面咁樣 所以會有去左日本咁😭🇯🇵我地係踩單車🚴前特登係呢個站落車食個lunch 先出發 係順路架唔洗擔心!🤣🤣所以好少過嚟呢邊嘅朋友都可以咁樣安排一日行程☀️☀️☀️餐廳入面裝修好有復古感 簡簡單單 好似日本居酒屋🏮🇯🇵咁會有啲日式小擺設 好有質感😍😍店員非常nice!!!好好禮貌👏🏻👏🏻今次叫左以下兩樣主食 好好好好味😋😭就算咁遠都想再去食多次 試下佢都好出名嘅手打漢堡扒同牛肋條🥺🥺.🍳 明太子奶醬蛋包飯 💰HKD98個明太子汁好多好濃味 蛋包都係自己切開就做到反開 流心嘅效果😍又鬆軟又有蛋香個飯係炒飯底🍚!十分重要 會香好多!我將所有野撈埋食係好完美🥰🍛 日式咖哩吉列豬排 💰HKD68見到呢個價錢我係嚇親 好抵食😱😱出面靚少少嘅餐廳食吉列豬扒都起碼八九十蚊💵💵個咖哩汁正正常常!但個豬扒好正🥺有豬味之餘夠鬆軟 另外炸粉唔會太厚🥩🥩juicy💦💦!外面又夠脆😋😋😋.Location 📍1️⃣AD
ADO洋食屋🗾
蛋包飯勁出色😋沙田單車一日遊前🚴‍♀️嘅餐廳建議 🍴
店員非常nice!!!好好禮貌👏🏻👏🏻
🍳 明太子奶醬蛋包飯 💰HKD98

🍛 日式咖哩吉列豬排 💰HKD68

Location 📍
1️⃣ADO洋食屋 (大圍)
大圍上徑口村15號地下