2021-05-18
日本A4/A5 黑毛和牛放題😍喺尚鮮有得食啦!每一片嘅脂肪分布都勁靚,各有各風味,部份就比較有牛香,部份接近入口即化,滿滿的油脂~第一輪餐廳會首先每款比兩片我哋試吓,而且表面亦都會寫明係邊一款牛,等我哋可以容易啲核對到時再用QR code重複下單(任食)每人一份海鮮拼盤,裏面嘅材料好豐富而且好新鮮,包括扇貝,大蝦,蠔,鮑魚,甲羅燒。店員仲教我地大概燒幾多分鐘,每一款都好正,包括扇貝大大隻,大蝦鮮味十足,甲羅燒充滿鹹香,大滿足!除此之外,任食方面有仲有燒蠔、壽司刺身、及其他炸物小食,質素也很好!壽司方面有火炙牛壽司,口感軟林,朋友同我都不停encore刺身如三文魚、帶子、甜蝦等等,比想像中新鮮及鮮甜。所有燒肉、燒蠔等都係任食!燒蠔事先已調好味道,芝士醬鹹香十足,令味道相當豐富。燒肉方面除咗高質素和牛外仲有其他,不過今次叫咗呢個價錢嘅套餐梗係叫啲貴㗎啦。其他燒物我哋都叫咗好多,例如辣酒煮蜆,清酒煮蜆,菠蘿,甜番薯,牛油金菇等等,都可以擺上去慢慢燒,比較欣賞佢每份唔會太多,可以試完睇吓啱唔啱食再叫。至少唔使浪費食物!辣酒煮蜆味道香辣刺激惹味,正!出面亦有十數款飲品,我就鍾意飲無糖茶類別,比較
日本A4/A5 黑毛和牛放題😍喺尚鮮有得食啦!
出面亦有十數款飲品,我就鍾意飲無糖茶類別,比較健康。
臨走之前每人可選一個Movenpick雪糕,我哋就揀咗限定口味紅莓味,甜甜酸酸的,非常滿足!