2006-06-29
同朋友食飯,見有85折咭,所以去左食飯,去到見到d碗筷都幾有韓國feel,不過食完之後就唔想再去啦!1.前菜,係泡菜,菠菜拌麻油,甜魚仔同埋紫菜,泡菜有d辣幾好食,菠菜普普通通,自己都整到,甜魚仔好硬,紫菜有d咸,無咩特別2.青梅酒,幾順口有d梅味$58兩個人share已經夠飲,如果好酒人士就可能唔多夠飲,試下韓國既酒都ok3.拌什菌,呢晚最好味既餸之一,又係什菌拌麻油,加左d芝麻,都係可以自己整到4.紫菜芝士素菜蛋卷,一食只係有蛋味,無紫菜味,無芝士味,梗加無素菜味啦,同個汁可以加埋食,超似M記既麥芝蛋包,不過無芝士味,8蚊一個,去M記食會好d,因為呢個要$555.傳統韓式薄餅,得個"咸"字,食到d辣椒子就辣到死,有3大塊,cut成6塊,食左2塊已經頂唔順,可以加個汁食,不過重咸6.海鮮炒年糕,年糕得幾塊,好辣但係好食,係另一個好味既餸,不過個分量真係少得可憐!服務態度都不過不失,係無水囉!其實唔係唔想再叫野飲,而係飲左個青梅酒,已經好夠啦,d野食又辣,想叫佢比杯水我地解辣,無囉!最後比左杯好熹既熱水我地,等我地食完成餐飯就可以飲啦,所以我地係用d酒去解辣....都飲到wing wi
服務態度都不過不失,係無水囉!其實唔係唔想再叫野飲,而係飲左個青梅酒,已經好夠啦,d野食又辣,想叫佢比杯水我地解辣,無囉!最後比左杯好熹既熱水我地,等我地食完成餐飯就可以飲啦,所以我地係用d酒去解辣....都飲到wing wing地.....
我地又唔係無叫野飲,連叫杯水解下辣都無,都幾過份囉!,環境係ok既,係有d暗囉!韓式野有好多選擇,呢間可以唔去囉!