(非會員)
2009-07-18 13 瀏覽
本身我好中意食深圳果d酸辣粉,但此終深圳果d係街邊檔都會擔心衛生問題..食過依間野3次, 第一次係岩岩開將果時,$9 係最抵價!! 後期2次都係$12, 加大都只係$15我食過幾樣野啦...酸辣粉(大辣) : d 粉真係ok 彈牙, 唔會林pat pat咁, 我好中意個湯底. 好夠味+好夠辣(我好食得辣), 唔夠辣重可以叫佢再比d麻辣醬自己加料, 佢有得加餸. 好似$3一個, 值得一食!!! 米線(唔辣--我bf食的) : 佢話普普通通, 唔係勁好味值得推介果隻, 又未到差 夫妻肺相片: 雲南野係d 菌類野咁, 但佢係豬腸,雞腎,豬耳, d 腸我覺得幾好味, 都幾入味, 其他野就normal野咁, 但$15, 都係至在有多d野咬下雞棒棒: 有孜然雞翼果d風味, 好似都係$10-15, 最值得讚係佢用好多花生放響底, 幾有heart, 不錯!飲品: 加$5 就有, 飲左個青蘋果荼?! or 青蘋果汁?! (唔太記得), 我覺得一般..不過就見到好多人飲珍珠奶茶總括我覺得依間野真係好不錯, 食物有80-90分, 服務亦好good (as 我好多要求, 又要加酸角又要再另外多一碟麻辣醬點其他
我食過幾樣野啦...
總括我覺得依間野真係好不錯, 食物有80-90分, 服務亦好good (as 我好多要求, 又要加酸角又要再另外多一碟麻辣醬點其他野食都好好態度<可能重算新開掛
..哈哈)
2009-07-13