2023-10-31 443 瀏覽
今日約左姐妹們去旺角shopping, 係op 見倒哩間餐廳說諗住試下佢。 門面設計簡約,如果唔留心睇真係會行過左都唔覺嫁~烤美國肉眼扒10安士-配薯菜/意粉牛扒我地叫左3成熟,切開仲見倒粉嫩粉嫩既肉 。 因為係美國牛扒, 唔係果種入中既溶既感覺, 相反佢係有𡁻口既牛扒,肉質juicy.焦糖脆脆奶蓋咖啡咖啡上面係一層厚厚既奶蓋,各位奶蓋FANS咖好錯過喇咖啡同奶蓋接近3:1 奶蓋上面係焦糖脆脆, 飲一口濃厚既咖啡, 再咬一口甜甜既焦糖脆脆,心都溶化了烤雞黑松露雜菌意大利飯哩個烤雞意大利飯真係好出色,一上菜已經聞倒陣陣烤過既香味,雞肉結實得黎係嫩口, 食到停唔倒口薄脆焦糖咖啡香濃既咖啡上面有一層薄脆既焦糖,簡單得黎有D特色。烤雞胸凱撒沙律雞胸烤到好香,沙律都好清脆, fresh fresh俄羅斯矮牛柳酸忌廉扁意粉牛柳好滑彈牙, 意粉掛晒忌廉汁,好yummy曲奇黑糖麻糬窩夫窩夫外脆內軟,中間仲夾住軟糯既麻薯,大滿足呀

烤美國肉眼扒10安士-配薯菜/意粉

焦糖脆脆奶蓋咖啡
咖啡上面係一層厚厚既奶蓋,各位奶蓋FANS咖好錯過喇
咖啡同奶蓋接近3:1

薄脆焦糖咖啡
香濃既咖啡上面有一層薄脆既焦糖,簡單得黎有D特色。

烤雞胸凱撒沙律
雞胸烤到好香,沙律都好清脆, fresh fresh

俄羅斯矮牛柳酸忌廉扁意粉
牛柳好滑彈牙, 意粉掛晒忌廉汁,好yummy

曲奇黑糖麻糬窩夫
窩夫外脆內軟,中間仲夾住軟糯既麻薯,大滿足呀