2019-10-14 273 瀏覽
原本一行5人去野餐,但係天公不作美,落雨草地濕,就臨時臨急搵間party room去呢間算抵,明碼實價$128/位,包3個鐘,仲畀我哋延遲半個鐘走,唔算咁嚴格一入到去要除鞋,換上party room提供嘅膠拖鞋~地面乾淨,環境靚一如其他party room, 有飲料任飲不過呢個雪櫃唔太凍,同其中一個員工反映時,對方態度唔係幾友善飲番自己預備去野餐嘅冰飲仲爽6號房主題係煮嘢食,間房嘅雪櫃會涼啲,帶咗嘅飲料、氣酒、雪糕都有借用到有好多board games玩,我哋有玩到Dixit妙不可言,我輸咗呀 唔夠時間再玩埋猜猜畫畫、挖金,或其他遊戲有夾公仔機,$1/次,但係冇收穫而回走廊地下、廁所都乾淨企理,好有家的感覺走廊仲有啲廚具可借用,包括紙杯、碟、火機、蠟燭......有8間主題房原先想去8號「茶餐廳」,但係冷氣唔夠涼,而且冇sofa,冇坐得咁舒服所以轉去1號房 “pink ladies”bridal shower都可以喺度搞呀,有晒backdrop影相打卡位間房好粉紅,裝修得好靚仲有得唱k不過地下同sofa都有啲污糟,我哋帶去嘅野餐墊有用武之地臨走發現唔見咗張八達通其中一個員工都好合作,幫

原本一行5人去野餐,但係天公不作美,
落雨草地濕,就臨時臨急搵間party room去

一入到去要除鞋,換上party room提供嘅膠拖鞋~
地面乾淨,環境靚

一如其他party room, 有飲料任飲

飲番自己預備去野餐嘅冰飲仲爽

6號房主題係煮嘢食,間房嘅雪櫃會涼啲,
帶咗嘅飲料、氣酒、雪糕都有借用到

唔夠時間再玩埋猜猜畫畫、挖金,或其他遊戲
有夾公仔機,$1/次,但係冇收穫而回

走廊地下、廁所都乾淨企理,好有家的感覺
走廊仲有啲廚具可借用,包括紙杯、碟、火機、蠟燭......

有8間主題房
所以轉去1號房 “pink ladies”

間房好粉紅,裝修得好靚

仲有得唱k

不過地下同sofa都有啲污糟,我哋帶去嘅野餐墊有用武之地

臨走發現唔見咗張八達通

其中一個員工都好合作,幫我開番每間我到訪過嘅房間畀我check
雖然最後都搵唔番

但係整體體驗都唔錯