2018-05-24
第二次去呢間食,不過上次係食太古城果間,而且係晚餐!感覺lunch比dinner抵食好多,最平既意粉78 vs 148, 而buffet枱上既沙律,湯同甜品真係差無幾,再加上主菜變化不大,價錢就加得多。頭盤好豐富,有個龍蝦湯,比較淡口,岩我兩老飲!隔離仲有餐包添。沙律都以蔬果類為主,沙律菜係羅馬生菜,四季豆吞拿魚,南瓜沙律,德式薯仔沙律,雜果沙律,木瓜沙律,麻醬豆腐,凍通心粉沙律,麻牆蕃茄青瓜,紅菜頭橙肉,燈籠椒火腿等等。。。。款式算多,不過多數沙律都普普通通媽媽仲話出面食物好食過主菜🤣主菜叫左燒豬柳配淡咖喱汁,豬柳幾香似豬腩肉,咖喱汁香。香草醬雜菌意粉,香草醬好香,炒得唔濕,但油左少少,份量都唔細。蟹肉忌廉雜菌意大利飯個汁更香,好重芝士同忌廉味,可惜蟹肉唔多食到有。仲有個檸檬燒雞既雞肉乾,鞋。。。。呢個真係唔多掂,唔推薦大家試甜品都有唔少款既,豆腐花,凍紅豆沙,豆沙大福,草莓慕絲綠茶蛋糕,蘋果撻,啫喱糖,原味同朱古力味cupcake,好滿足
款式算多,不過多數沙律都普普通通
媽媽仲話出面食物好食過主菜🤣
主菜叫左燒豬柳配淡咖喱汁,豬柳幾香似豬腩肉,咖喱汁香。