今曰打風提早收工太好了😆😆,三條友突然想食韓燒,所以就入左呢間好新淨既南大門啦,聽職員話開張左半個月咋,要讚下既就係呢到招呼好好呀,有個識講少少廣東話同英文好好既韓國男仔由門外就開始招呼我地啦,韓國人入面都算幾靚仔哈哈! 一來就有六個小碟, 有辣有唔辣,仲可以refill 我地個個都係牛魔王,咁多款牛樣樣都想試下,所以就叫左個牛肉雜錦,同埋辣醬三花腩 ,仲有冷麵同白飯,分量超足,好鬼飽!😍😍 全程有個成個金鐘國咁多肌肉既靚仔韓男oppa幫我地燒肉💪💪,又冇油煙,乾乾淨淨,完全唔洗旭就有野食,佢仲會用簡單英文同廣東話介紹幾句,仲用身體言語教我地點樣食先係最正宗既韓式方法,招呼簡直一流!仲冇生菜青瓜紅蘿蔔都係可以refill 既,幾大方!😙😙😊😊😊Oppa話牛肉燒完要即刻食,先唔乾同硬曬,整體泥講都幾新鮮同牛味好濃,嘩個五花腩好好好好味呀!😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏醃得好入味,豬皮好煙韌呀!!超正,同係韓國食既差唔多,果然係韓國人開既☝️☝️個拌冷麵好煙靱,酸酸地 少少辣,凍食既, 岩曬夏天食👏👍另外值得一提既就係佢地好得意,除左韓式菜之外,仲有西餐食,有意粉漢堡扒,唔中意韓式既朋友可以食西餐,唔洗

一來就有六個小碟, 有辣有唔辣,仲可以refill

另外值得一提既就係佢地好得意,除左韓式菜之外,仲有西餐食,有意粉漢堡扒,唔中意韓式既朋友可以食西餐,唔洗左就右就,下次會再泥試埋其他西菜先!
2015-07-09