2021-01-03 89 瀏覽
碌 社交平台見到某jetso page話呢間燒肉店有7折,咁我就google下睇下。總店原來喺筲箕灣,知名度應該喺嗰區黎講算高? 最重要係佢黃架💛💛💛💛💛 黃店又有7折,咁咪試下囉,反正本身都想去牛角食🤔28號晚 社交平台 inbox book位,第二朝就confirm我ok,都好有效率👍 其實當初好驚中伏,因為好多賣廣告影片喺佢 社交平台出現,啲乜假期,乜lifestyle,乜magazine出名吹奏垃圾嘛🙄準時12點半到,量完體溫即刻安排位置,原來已經好多人開始緊燒肉,食食下都坐無虛席👍用餐時間90分鐘。餐廳採用自助點餐,scan qr code就可以直接order。揀完食物嗰陣直接show個7折後價錢出黎,好方便🤩🍱一黎就梗係order九宮格先啦,貪佢咩都有嘛,2個人食唔洗打交爭,因為佢每樣都有2-4塊👍 美中不足就係佢唔會好似日本咁有個牌仔話你聽嗰格係咩黎,要一路食一路睇返menu再靠估🙈 九格入面每一樣都好出色,特別係佢嘅醃汁💛 而比較多油脂雪花嘅牛佢就唔會有醃汁,客人可以原汁原味食到。🐂A4和牛肉眼上蓋好適合鍾意多雪花嘅人,我就比較怕太多油,因為食得多真係會好滯🤢 。原價$
🐂A4和牛肉眼上蓋好適合鍾意多雪花嘅人,我就比較怕太多油,因為食得多真係會好滯🤢 。原價$168,我仲估佢會孤9寒一碟得5,6片,點知係好多片,兩個人食真係食極唔完咁🙈
🦪廣島蠔就一大一細,比個錫紙兜你放上去燒。未食已經聞到蠔味好濃,放埋入口直頭要order多一客😂
🐖豬頸肉揀左油子漬,但係好似食唔到有柚子味,原價$48又係好多塊,食到你唔食🙈
🍙飯糰都值得一讚,自己燒到佢焦焦地,再夾埋附送嘅紫菜食👍👍 飯糰唔係白飯黎,佢本身已經撈左唔知啲咩。

總結: 7折左真係好平,埋單收到張單我眼都突埋,加埋一都係$616💛呢個質素同質量會唔會平左啲?!?!?!?!🤫🤫
2021-01-02
午餐