2019-06-17 148 瀏覽
鹿兒島便當如果你唔想叫好多碟野食,咁佢就係必然之選,雖然有好幾個便當都好吸引,但佢又有刺身又有炸雞,豬軟骨,仲有咖啡飯,係抵食之選中華沙律 + 紫菜飯正常味道,只是女友想食中華沙律係我最愛的火炙左口魚 加 三文魚,好味道,可能我特別鍾意食火炙,所以一個字好味道😆7寸長壽司玉子同三文魚,味道正常水準,只是可以食少d飯有多d三文魚同玉子食都唔錯唔太記得全名,叫燒物盛串燒都燒得唔錯,但我女友覺得比較重口味,我就覺得可以接受,但我個人最愛食鰻魚,如果可以再多再串就戈好啦凍豆腐我個人就好鍾意食凍豆腐,口感一流,但我對車厘茄就一般般,但個醬配埋豆腐係唔錯的蟹加蠔(名字唔係好記得)女友指定要試下,有好多蟹膏加蟹肉,而且兩秊里煮法的蠔食,如果你鍾意食海產可以一試。整體而言,味道同賣相都中上,最重要係上水好味加抵食的壽司店已經唔多,得閒要再食多幾次

鹿兒島便當

中華沙律 + 紫菜飯
正常味道,只是女友想食中華沙律

7寸長壽司

唔太記得全名,叫燒物盛

凍豆腐

蟹加蠔(名字唔係好記得)

2019-06-13
5 分鐘 (堂食)