最近大家都好鍾意復古📰 呢種懷舊冰室就一定相當吸引啦!😜 呢間位於華富邨嘅冰室係我嘅愛店💕 基本上每個月都要食 之前一星期食一次🤣 佢地最出名嘅奶茶同埋咖啡 已經出左樽裝 🇹🇭 阿布泰出售!必食推薦🥇熱奶茶 有冇人都係覺得奶茶一定要飲熱?🤣 凍飲控請手下留情!呢到嘅奶茶係真·香港茶記奶茶 香濃嘅茶底配 好滑嘅奶 撞埋一齊嘅效果真係好正 我飲奶茶咖啡都唔會加糖 所以最飲得出好香嘅茶味 同埋回甘嘅味道💕西多士 $26真心 雖然之前食過流心西多士都好正 但好易會漏 但呢度嘅西多士 係會搶住食😜 佢個啲融化左嘅牛油🧈同埋糖漿混合埋一齊 真係好好好好好顛 入面係花生醬 麵包已經係浸滿左蛋 所以成個就係不能拒絕的邪惡之物🥲🤣 茄汁 🍅! 係咪好出奇 居然會係茄汁🍅 同大家分享一個獨門食法 menu入面冇架!茄汁雞扒煎蛋飯 係我每次去銀都都必食嘅combo!佢地嘅茄汁係自己煮嘅 偏咸甜咸甜咁 會令到你想一啖接一啖食🤣Overall 其實好怕好多人入黎食 因為咁我就要排隊🤣🤣🤣 同埋推薦大家平日下午茶時間入黎食 食完再去睇埋日落+雞蛋仔景觀

必食推薦🥇
熱奶茶
有冇人都係覺得奶茶一定要飲熱?🤣 凍飲控請手下留情!

西多士 $26

茄汁 🍅!