香草檸檬原條鱸魚🐟$158睇Menu冇留意🤩以為係魚柳d fd🧐估唔到佢真係原條魚咁樣上🤩一開始都幾吃驚😚估唔到佢睇落咁中式😛但係原來配一個好開胃嘅醬😜同埋佢大部份骨都起晒🤩所以食起上嚟都好方便😄魚肉都算滑嘅😎同埋加咗檸檬同埋香草🥳酸酸甜甜都算開胃冬陰功大蝦燴意粉🦐$148又係同我想像中好唔同😂😂以為佢係超橙色嗰啲泰式冬陰功啦🤪原來係幾好食🥳因為佢個醬一開始有冬陰功嘅香味😜但係又帶有回甘既甜味😎同埋個意粉都幾爽口🤩隻蝦超級大隻食😝落去都肉質爽口😙仲加咗兩塊香脆嘅蝦餅😄配埋個意粉都幾特別鑊仔抹茶紅豆雪山熱香餅🥞$79果然呢間餐廳甜品係最為出色😝首先佢個鑊仔原來係好熱嘅🥰所以佢已經可以將個抹茶醬加熱😜配上抹茶雪糕🤩一食落口有一種冰火交融嘅感覺😋😋其實佢有三層抹茶嘅甜品😎又雪糕😍熱香餅😛同埋醬😎所以都算重抹茶味😍賣相都好別緻

香草檸檬原條鱸魚🐟$158

冬陰功大蝦燴意粉🦐$148