2021-02-12
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5分💛蒸廬 The Steam Hut沙田石門安群街3號京瑞廣場一期2樓225號舖-南瓜鳳爪排骨飯🎃呢個飯真係超大份🤣應該有我2個半手掌✋🏻個南瓜勁甜勁軟😁個飯都ddddd 荷葉香同濃郁既鳳爪香🤣重點係冬天食熱辣辣出爐既飯好正😁蒸廬拼美點一共有9個款😄最好食就係個燒賣食到有5粒蝦😊😊😊😊😊真系超大粒😆個馬拉糕都好鬆軟綿密☺️唔算甜😌個蝦餃都好食😇但係燒賣實在太出色😉😉其他款都唔錯🤗🤗你試下咪知花膠蟲草花栗子燉土雞雞湯🐔呢個湯真係超熱🤣熱到辣得親隻手🤣🤣🤣個雞味都好出😊雖然花膠得1舊但係呢個價錢算係咁🤣🤣🤣🤣個栗子🌰超香☺️同埋都好足料好多蟲草花😁唔錯呢間餐廳性價比超高2個人食唔使$150 埋單🤣不過真係超多人排隊🤣不過我5點先食反而唔多人😏-🚽(5🌟滿分)🌟🌟🌟🌟雖然呢個商場好似好細好耐咁🤣但係個🚽都幾好😁乾淨啦😊有紙巾🧻啦同埋睇到個洗手盤無咩水🤣可能咁啱有人清潔過🤣所以都幾好
💛蒸廬 The Steam Hut
沙田石門安群街3號京瑞廣場一期2樓225號舖