2019-08-23
難得今日平日放假所以18:00已經到左 🧀但因為未齊人所以就等多15分 18:15先入去其實都未算多人 可能平日未放工所以18:15都未出現人龍用餐時間兩個鐘 如果未齊人就建議等多陣先今次坐得好入 近廁所位置 對正落單位有好有唔好啦 🤷🏽♀️我地講野人地就一定聽到 但至少你叫佢加水落單佢就一定無得扮睇唔到燈光好暗 好難睇到menu既字 枱好大 位好坐Waitress有禮貌 坐低就叫要唔要水落完單就上黑糖麵包⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️今次只叫左三個主菜 因為份量實在太大加上一定會叫cheesecake第一必叫既係Factory Nachos with chicken ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Sour cream / tomato/ avocado 唔夠可以再叫一向多人就會叫份量夠 容易分 值得叫Bacon Bacon Burger⭐️⭐️⭐️⭐️包烘得好脆 Bacon好正沙拉可加可唔加放係旁邊隨個人口味可惜薯條真係好難食 之後仲有個四重芝士加雞肉通心粉⭐️⭐️但唔記得左影相賣相好睇 但味道好一般完全無surprise見其他人推薦所以今日多人就試左⭐️⭐️⭐️味道ok既 但下次應該唔會再叫口感幾有趣今次5個人叫左4件cake 😯最後都係
但因為未齊人所以就等多15分 18:15先入去
炸芝士通心粉
見其他人推薦所以今日多人就試左⭐️⭐️⭐️
味道ok既 但下次應該唔會再叫
口感幾有趣
30th/ caramel nut/ peanut butter
今次5個人叫左4件cake 😯
最後都係食唔哂既
30th anniversary chocolate cake ⭐️⭐️⭐️
好甜 但可試一次
Peanut butter cheesecake ⭐️⭐️⭐️⭐️
鐘意花生醬既要試一次
但一次應該好夠
因為好甜 上面既cream係超溜🙈
Caramel nut cheesecake ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
對比起其他既3件cake 呢件係小清新
有咬口 有驚喜 下次會再叫✌🏻