4個人去食宵夜Buffet,下午訂座時多次聲明坐吸煙區,見侍應帶我們入坐非煙區途中,提醒她∕他(好難分辨)我們訂座吸煙區,面黑帶番我地出去.宵夜Buffet晚上十時開始,準時到達入座.十時四十五分話我地知Last0rder.天啊!第一次0rder幾好,等不太久.食物種類和份量都跟我們點的相近.第二轉0rder的等了好久,貨不對辦.是但拿D來敷衍.ok,當你漏單!準備再0rder時,聽到晴天霹靂的“LAST ORDER”!!!想個人來落0rder,高聲呼叫了三四次都冇人理.最後真係要好大好大聲嗌「唔該」,跟住侍應小姐黑住面,非常不悅的邊『啤』邊行過來,一言不發地取過Order紙走了!嘩!呀姐!我來食,唔係你同你乞呀!總括係:一間無良餐廳加一班不知所謂的員工(一個年青高大男侍應除外,很有禮貌亦很helpful).希望餐廳早日結業,你們早日失業, 留點時間回家反省!
嘩!呀姐!我來食,唔係你同你乞呀!